Draga Komparak 


pero®zero

pero®zero je linija ekološki prihvatljivih proizvoda za čišćenje bez otpada. Doze prirodnog praha pomiješaju se s vodom kako bi se pretvorile u gel za pranje posuđa, sapun za tijelo i ruke ili višenamjensko sredstvo za čišćenje.

Na temelju prerade botaničkih ostataka iz prehrambene i poljoprivredne industrije, proizvodi pero®zero puni su mljevenih cvjetova kamilice, listova eko masline, zobi, kokosa i mljevenog kakaa.

Proizvodi su dizajnirani da budu izloženi na vidljivom mjestu, daleko od ormara i tamnih kutova. Brendiranje se temelji na filozofiji koja kombinira svijest i stil - a dizajn slijedi kredo brenda. Zabavan je, čist i jednostavan, naglašavajući prirodnost proizvoda.

Pero®zero linija se kreće od pojedinačnih doza praha, kombiniranih pakiranja do izdržljivih staklenih i aluminijskih boca. Svi proizvodi pakirani su u biorazgradivu, kompostabilnu ambalažu, razvijenu u suradnji s lokalnom tvrtkom. To smanjuje količinu plastičnog otpada iz kućanstva 30 puta, ostavljajući više prostora za pohranu u ormarima i poduzimajući konkretne korake za bolju i zdraviju budućnost zajedno.

Mljeveni prirodni prah za više života. Održava njegu ruku, doma i tijela. Bez plastike. Bez otpada.


naručitelj: Hortiriviera d.o.o.
dizajn: Draga Komparak
ilustracija: Draga Komparak
fotografija: Draga Komparak

web

Godina realizacije: 2021.